Amikor 2012-ben megálmodtuk az Ízek a vadházból márkát, az elképzelés egy olyan prémium minőségű termékkínálat megalkotása volt, amely valódi kulináris élményt visz az otthonokba. Ehhez pedig az erdők rejtett kincseit, a vadhús gazdag és egyedi ízvilágát hívtuk segítségül. A hagyományos receptek és a természetes alapanyagok a kezdetektől fogva markánsan meghatározták filozófiánkat. Az évek alatt azonban néhány nem mindennapi termékkel is kísérleteztünk, többek között szarvashúsból készült hamburgerpogácsával is.
Olyan egyedülálló gasztronómiai élményt szerettünk volna nyújtani, amely egyaránt különlegessé varázsol egy átlagosnak ígérkező étkezést és egy jeles eseményt. Így alkottuk meg sajátos termékkínálatunkat, amelyben szarvaspástétomok, vaddisznó pástétomok, rillette-k, vaddisznó tepertőkrémek, valamint vadhúsból készült kolbászok is megtalálhatók. Kézműves termékeinkhez csak ellenőrzött forrásból származó, vad állatok húsát használjuk fel, így garantálva a lehető legmagasabb minőségű, hormon- és antibiotikummentes alapanyagot. Hisszük, hogy a vadon élő állat aktív életvitele és természetes, kiegyensúlyozott étrendje nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az általunk készített gasztronómiai remekek mind ízükben, mind pedig minőségükben egyedülállóak legyenek. Annak érdekében, hogy megőrizzük termékeink természetes mivoltát, nem használunk sem tartósítószert, sem pedig ízfokozókat vagy más adalékanyagokat. Minden általunk készített és forgalmazott termék glutén- és laktózmentes, így ételérzékenységgel küzdők is bátran fogyaszthatják.
2019-ben a neves HUNGARICOOL díjat is elnyertük, ami óriási büszkeséggel töltött el minket, hiszen így prémium minőségű pástétomjainkat még szélesebb körben ismertethettük meg.
Díjnyertes termékeinkből az Interspar üzletek polcain is megtalálható néhány, így akkor is könnyedén be tudod szerezni a kedvenc pástétomodat, ha gyorsan, az esti vacsorához vagy a hétvégi összejövetelhez lenne szükséged valami különlegesre.
|
Kosztricz László |