Kolbászok
A vadhúsból készült kolbász nem mindennapi csemege. Jellegzetes ízvilága és gazdag, egyedülálló aromái téged is elkápráztatnak majd. A prémium minőségű szarvashús és a gondosan válogatott alapanyagok garantálják a vadhúsból készült kézműves kolbászaink minőségét. Ez a kivételes húskülönlegesség a változatos étrend fontos része lehet, hiszen magas tápanyagtartalommal és különleges, pikáns ízvilággal rendelkezik.
Az erdőn-mezőn legelésző szarvasok húsa zsírban szegény, fehérjében pedig rendkívül gazdag. Olyan fontos ásványi anyagokat tartalmaz, mint a vas vagy a foszfor, míg B6 és B12 vitamin is megtalálható benne. Ez a sovány hús az emberi szervezet számára létfontosságú többszörösen telítetlen zsírsavakat is tartalmaz, így remek Omega-3 és Omega-6 forrás.
Magyarország kitűnő vadállománya tette lehetővé, hogy megalkothassuk ezt a kulináris remeket, amely magában rejti az erdő varázsát. Mivel a húst adó vad szabadon él és kizárólag természetes táplálékot fogyaszt, ezért hormonoktól és antibiotikumoktól mentes.
A kolbász elkészítése során nem használtunk tartósítószert, ízfokozókat vagy más adalékanyagokat, így megőrizve a hús természetes mivoltát és eredeti, karakteres ízvilágát. Nem tartalmaz glutént vagy laktózt, így speciális étrendbe is beilleszthető, ha szeretnénk egy kicsit feldobni az egyszerű hétköznapok étkezéseit. A szarvaskolbászból klasszikus és csípős változatot is készítünk, így mindenki kiválaszthatja az ízlésvilágának megfelelőt.
Pazar választás borkóstolókra, céges rendezvényekre vagy más különleges alkalmakra is, hiszen kiemelkedő kulináris jelentőséggel büszkélkedhet.